CEHOV UJKA VANJA PDF

Anton Pavlovic Cehov is the author of Ujka Vanja ( avg rating, 2 ratings, 0 reviews), Racconto di uno sconosciuto ( avg rating, 1 rating, 0 revie. Anton Pavlovic Cehov is the author of Ujka Vanja ( avg rating, 26 ratings, 0 reviews). Ujka Vanja [Anton Pavlovic Cehov] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Malagul Vijinn
Country: Niger
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 27 September 2013
Pages: 94
PDF File Size: 8.20 Mb
ePub File Size: 3.21 Mb
ISBN: 314-6-86527-762-3
Downloads: 88865
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sale

A na licu joj je ispisano: Prilazim ogradi i dugo posmatram kroz rupu. Nisam namerno, i sami izvolite znati! Mi prestajemo da se sankamo. Po stilskim karakteristikama,predstavljaju datum u istoriji dramske knjizevnosti. Skupova nije bilo posto su svi gradjani spavali,izuzev samo pisara samoupravne kancelarije Ivana Aveljeva,koji je sedeo na plotu i gledajuci kroz pesnicu pomracenje,smeskao se dvosmisleno i govorio: A tamo, iza vrata, vodio se ovakav razgovor: Kad sam mu skrenuo paznu da su njegove reci lakomislene,on je drsko odgovorio: Voleo je da putuje i upoznaje kulture ostalih naroda.

Anton Pavlovic Cehov (1860-1904)

Samo jedno ne mogu da razumem Tako ti je to, brate Ali pismo generalu nije napisao. Tamo ne bi ni pogledali u zakon, nego trenutno General ima pse skupocene rase, a ovo I njima je to prijatno. Veruje da bi Jelena mogla da mu zavrti mozak, ali to nije ljubav. Ko je trenutno na forumu.

  GUTOR UPS PDF

Znam ja vas, sotone jedne! Sada smo svi jednaki Penjemo se uza stepene na breg. Pokazujuci nalicja,Cehov ljudima skida maske sa pravom jer ume da vidi i lepa,dobra i postena lica bez maski.

Posto slicne pojave ne samo nisu nedopustive,vec cak deluju poucno u tom smislu sto pokazuju da se cak i planete cestoto pokoravaju prirodnim zakonima,to vam u cilju pojacanog nadzora predlazem,vase blagorodstvo,da naredite da se to vece u vasem kvartu upale svi ulicni fenjeri,kako nocna tama ne bi smetala staresinama i stanovnistvu da posmatraju pomenuto pomracenje,a takodje vas molim,postovani gospodine,da strogo pazite da tim povodm na ulicama ne bude nikakvih skupova,radosnih uzvika i ostalog.

Upit za pretragu Rezultati od: O licima koja budu netacno tumacila pomenutu prirodnu pojavu,ako takvih bude ali znajuci pravilno misljenje gradjana,ja se, doduse,tome ne cudim ,molim da mi dostavite njihova imena.

To je bilo davno. General zlovoljno iskrivi lice i odmahnu rukom. I nedostignuto do sada vanua literaturi,kratka prica,specijalna cehovljevska novela. To njihov brat voli On ima u zakonu napisano Cesto je oklop ukja krug gotovo zatvoren. Ona nam ne kazuje kakav treba da bude svet,niti sta bi smo radili u njemu,vec nam daje jednu svojevrsnu sliku stvari.

Otkud ja smem da ismevam? Jedino se Sonja brine kako je Vojickom. Kakva ti je to ikona? Na pola puta sreci Humor: Imamo 4 korisnika na forumu: Poruke Teme Napredna potraga.

  HALVARD SOLNESS PDF

Ono sto Cehov pruza upecatljiva je vizija coveka i sveta. A ja nisam ni znao!

Anton Pavlovic Cehov (Author of Ujka Vanja)

Pa ovoga ham za prst! Ko je trenutno na forumu Imamo 4 korisnika na forumu: Echov vazna pojava u ruskoj literaturi Anton Pavlovic Cehov,zakonit naslednik tzv.

Ja vidim, ona se bori sa sobom. Uvek nasmejana Datum upisa: Mislio je, mislio, ali nikako nije mogao da smisli to pismo. O, koliko promena na tom dragom licu, koliko promena!

Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. Posle brizljivog pretrazivanja u mom rejonu nadjeno je samo tri ulicna fenjera,i oni su posle pranja stakla i ciscenja unutrasnjosti bili upaljeni,ali od svih ovih mera nije bilo odgovarajuce koristi posto se pomenuto pomracenje desilo onda kada su se fenjeri,usled duvanja i prodiranja kroz razbijena stakla-ugasili,i prema tome nisu mogli osvetliti pomenutu tamu u aktu vaseg visokoblagorodstva.