FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Yogar Meztigami
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 14 January 2018
Pages: 86
PDF File Size: 16.99 Mb
ePub File Size: 18.71 Mb
ISBN: 607-7-67970-351-7
Downloads: 99035
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Diran

Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Elementele care stau la baza elaborrii prezentului proiect sunt urmtoarele: Protecia mpotriva atingerilor indirecte la carcase i elemente de susinere, inclusiv stelaje: Asperitatea zonei i a terenurilor.

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Responsabil SSM al lucrarii din partea executantului: Lucrtorul trebuie cel puin s fie supravegheat n permanen din exterior i trebuie luate toate msurile corespunztoare pentru a i se putea acorda primul ajutor, efectiv i imediat.

Contractantul va asigura toate msurile necesare protejrii echipamentelor i materialelor livrate pe antier pn la montarea acestora conform instruciunilor de depozitare ale furnizorilorprecum i protejarea lucrrilor de betonare pe timp friguros rogojini, etc. Transportul se realizeaz prin mijloace de transport proprii sau prin societatea valorificatoare. Pentru a putea fi utilizate n orice moment, fr dificultate, cile i ieirile de urgen, precum i cile de circulaie i uile care au acces la acestea nu trebuie s fie blocate cu obiecte.

Remember me Forgot password?

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4 | Education | Pinterest | Education

Pe lng montajul propriu-zis a separatoarelor i dispozitivelor de acionare, prezentul proiect cuprinde i detaliile pentru legarea la pmnt a aparatului, a dispozitivelor de acionare ct i a suporilor metalici afereni. Teste i verificri Testele efectuate n fabric i la punerea n funciune trebuie s asigure c funcionarea echipamentelor va respecta cerinele tehnice din Caietele de sarcini i c dup integrarea complet n sistem echipamentele vor funciona corespunztor condiiilor de mediu precizate i vor necesita lucrri de mentenan minime.

Descrierea activitatilor de lucru: Domeniu de aplicare Art. Se prevede montarea a 8 descrctoare la bornele de 24kV a trafo n staia de kV care sunt cu Oxid de Zinc i au izolaie siliconic.

Lucrari supuse verificarilor Metoda de verificare Inregistrari Data efectuarii verificarilor Participanti Obs. Protecia aerului Echipamentele achiziionate nu produc ageni poluani pentru aer, n timpul exploatrii neexistnd nici o forma de emisie. I Cp Bailesti Download Report.

  LAIQ HUSSAIN HISTOLOGY PDF

Dac nu exist asemenea ncperi, alte faciliti trebuie s fie puse la dispoziie personalului pentru ca acesta s le poat folosi n timpul ntreruperii lucrului. Descrctoarele se racordeaz la bornele de 20kV ale transformatoarelor de putere i se vor monta pe un suport metalic avnd nlimea de aprox.

Denumirea msurii de protecia muncii Prescripii respectate 1. Adncimea de spare a anului va fi de 1m. Recepia lucrrilor de montaj se va realiza n conformitate cu cerinele ISO Msuri generale de organizare a antierului.

ONAN – transformator de curent: Fixarea pe supori se va realiza prin intermediul a 4 uruburi.

Model aviz de insotire a marfii completat Cutare Google ssm

Reglementri legale de securitate a muncii n prezentul studiu s-a inut cont de urmtoarele legi i reglementri specifice privind securitatea n munc: Leziuni ale aparatului auditiv Utilizarea echipamentelor care produc cldur. Lucrrile ce se execut nu au impact neperoculoase asupra mediului nconjurtor, pstrnd n acelai timp aspectul urbanistic al zonei.

Suporii echipamentelor primare se vor lega prin dou benzi OLZn 40×4 mm2 la dou benzi diferite ale reelei de dirijare a distribuiei potenialelor. Thermomix – Dietas Especiales Vol.

How to Live as a Good Buddhist Vol. Impactul privind zgomotele i a vibraiile Pe perioada execuiei retehnologizrii staiei n ceea ce privete modul de lucru la construcii montaj, utilajele specifice transportului nu staioneaz mult timp n zon, doar ofrmular descrcatul echipamentelor, funcionarea lor n aceast perioad nu duneaz zonei. Modul de racordare a cablurilor de 24kV la transformatorul de putere sunt prezentate n planurile ataate.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter

Verificarea lipsei tensiunii se efectueaza numai cu detectoare de tensiune optice si acustice pentru toate nivelurile de tensiune. ZL – zona de lucru Legarea la pmnt a fiecrui descrctor se realizeaz ntre borna special prevzut constructiv la baza acestuia i suportul su metalic prin intermediul contorului de nregistrare a descrcrilor, conform planului de montaj mai sus menionat.

La acest contur se vor racorda conductoarele principale de legare la pmnt din interiorul cldirilor, precum i armturile metalice din fundaiile de beton armat. Body Motion Prosthesis Vol. Echipamentele ce se monteaz nu produc nici un fel de noxe. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies.

  ASTM A563M PDF

Deplasarea capacelor Cdere n cavitate, lovire, tiere i strivire provocat de elementele n micare Lucrri la structuri de zidrie sau metalice Leziuni datorate cderilor de corpuri contondente i prafului Lucrri la care se utilizeaz beton Contact direct cu mortar i beton Deplasarea manual a sarcinilor.

Procese tehnologice care pot afecta SSM a lucratorilor Durata executiei Riscuri previzibile legate de modul de lucru, echipamente si deplasarea personalului Masuri pt asigurarea SSM a personalului angajat la lucrare Inregistrari Responsabil executa 7.

Uile i porile mecanice trebuie s funcioneze fr s prezinte pericol de accidentare pentru lucrtori.

Lucrari necesare organizarii de santier: Legtura dintre descrctor i contor se realizeaz prin forjular unui cablu special, iar de la contor la suport printr-un conductor flexibil de cupru cu seciunea de minim 70mm2. Pentru asigurarea nivelului de calitate corespunztor categoriei de importan a obiectivului, contractorul trebuie s ndeplineasc urmtoarele condiii: Loc de munca amplasare,adresa, etc: Vestiare i dulapuri pentru mbrcminte Lucrtorilor trebuie s li se pun la dispoziie vestiare corespunztoare dac ddeseuri trebuie s poarte mbrcminte de lucru i dac, din motive de sntate sau de decen, nu li se poate cere s se schimbe ntr-un alt spaiu.

Legarea la pmnt a separatorului se realizeaz prin intermediul unui conductor de Cu de minim 70mm2 ntre borna special prevzut la baza separatorului i suportul su metalic.

Legarea la pmnt a bobinei de stingere se realizeaz la borna special prevzut constructiv la baza acestuia prin intermediul a dou benzi de OLZn 40x5mm la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor.

Testele i inspeciile se vor efectua n prezena Beneficiarului i trebuie s exclud orice distrugere sau mbtrnire a echipamentului. Clasa de precizie va fi maxim 0,5 pentru contorizarea energiei active i maxim 1 pentru contorizare energiei reactive.